testar

Mobiltrubbel

4 kommentarer
Ja imorgon ska jag äntligen få tillbaka min mobil, har haft den inlämnad på lagning.
 
Allt gick så bra tills för ca ett år sen då jag hade en period av fumlighet, tappade mobilen typ 12 ggr. Sista gång landade den på hörnet o det blev lite sprickor, som tur var hade jag skydd på. Den har fungerat bra ändå, tills för två veckor sen när jag missar skrivbordet o släpper telefonen rakt i golvet.... Hjärnsläpp??
Det var tydligen nådastöten för nu sprack den längst ner på skärmen såg nästa ut som tv 2 testbild samt att den flimrade snabbt.
Det innebar att så fort jag satte igång den kände telefonen av flimret o startade alla ikoner längst ner samt skrev en massa konstiga bokstäver i ex: sms som den försökte skicka iväg. Ja så det var bara o lämna in för glasbyte, 1495 går det på, mycket pengar men en Iphone X kostar typ 13 lakan så jämfört med det så är det billigare :)
 
1 Jessica Högberg:

skriven

ja, dom är bra dom där försäkringarna...

Svar: jo men de håller inte för allt tydligen :)
Kenneth Rothvoss

2 Christian:

skriven

Oj då har du sån dyr mobil.....vad är fördelen med en sådan?

Svar: nä men det kostar att köpa en ny så jag lagade min gamla iphone 6+ istället :)
Kenneth Rothvoss

3 Jessica Högberg:

skriven

Har du mysigt i din ledighet??

Svar: Japp skönt o slippa kliva upp tidigt
Kenneth Rothvoss

4 Ake:

skriven

Så tråkigt när man tappar mobilen sådär... jag har ett sånt där vikskydd med kort innanför som skyddar... brukar hålla i och känna före innan jag köper det, mitt används dagligen och på jobbet. Min mobil är tre år nu och tänker inte byta (iPhone 5) Batteriet är dock slut, räcker knappt ett dygn numera så det ska jag byta i dagarna... så här i kylan kan jag få ladda den oftare... jag tar endast arbetsrelaterade bilder på den för minnesanteckningar och så... jag vill styra mer över mina bilder... men visst kan man få till bra bilder med dagens telefoner. Men jag bör alltid en kamera med mig :)

Svar: ja har också skydd men när man tappar den många gånger hjälper det inte :)
Kenneth Rothvoss