testar

Ny dag, ny vecka, nytt år

2 kommentarer
 
Bilden lånad från nätet
 
Ja här sitter jag tidigt på morgonen och tänker på alla stackars människor som idag kommer ha ont i huvudet. Undra om denna dag är den dag som det finns flest människor som är bakfulla? Eller kan det vara så att det är midsommardagen? Eller är 1 maj?
 
Bilden lånad från nätet
 
Ja dessa problem har inte jag eftersom om jag dricker så dricker jag aldrig så pass mycket så att det påverkar mig dagen efter.
 
Bilden lånad från nätet
Men det finns många som hoppas på det nya året, man jämför med gamla, ser bakåt och tycker att 2017 kanske inte var så bra och då tror man utav någon anledning att ett mirakel ska inträffa och 2018 ska bli såpass mycket bättre. Jag tror inte att det kommer bli så rent allmänt alltså, om vi tittar på värdsarenan så kommer nog det mesta bli sämre, vi människor är helt enkelt inte kapabla till att göra någonting åt den här situationen om vi inte klarat det på 2017 år hur ska vi då kunna klara det på ett år.
 
Bilden lånad från nätet

Men hoppas alla haft en trevlig helg, vi får se om det här kanske kan bli en vana igen att lägga ut lite text då då, kanske någon bild, jag kommer nog inte att sätta upp en massa krav på mig själv när det gäller bloggen för då blir det ett måste och ett stressmoment för mig när det gäller stress ska jag hålla mig ifrån den det var tydligen märkts under hösten. Men som sagt var nytt år nya tag
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 Jessica Högberg:

skriven

Nytt år nya tag, hoppas ditt blir magiskt!! Jag drack ett glas champagne klockan 12 så jag är ok idag;)

Svar: Ja ett glas blir man nog inte så bakis av 😳
Kenneth Rothvoss

2 Christian:

skriven

Då är vi tre, frugan och jag har inte heller ont i huvudet....
Gör som du gjort hitintills, skriv när du känner för det .
Med tanke på vad jag skrev i min blogg måste det ju bli lite bättre i alla fall för några, vad gäller världsarenan, ja du, ser med spänning fram mot höstens val i Sverige...

Svar: ja ska försöka :)
Kenneth Rothvoss